Vragen / Antwoorden

Waar ligt de Camping Alaska?


Camping Alaska ligt in het zuiden van de provincie Luxemburg, in de Belgische Ardennen en in de Gaumestreek, bekend om het microklimaat, de gastvrijheid van de bewoners, de natuur en nog veel meer.
Welke typen accommodaties zijn beschikbaar op Camping Alaska de Marbehan?


Op camping Alaska heeft u de keuze om een één van onze volledig ingerichte stacaravans ( ("mobil-home") te huren of om in een buitengewone accommodatie te verblijvenof om met eigen tent, caravan of camper te komen. Kies de vakantie die het beste bij u past
Zijn huisdieren op de camping Alaska Marbehan toegestaan?


Zijn huisdieren op de camping Alaska Marbehan toegestaan?
Huisdieren worden op verzoek geaccepteerd op kampeerplaatsen en in onze stacaravans (mobilhomes). Voor veiligheidsredenen zijn ze niet toegestaan in de tent die in de bomen hangt. Huisdieren moeten altijd aan de lijn blijven en in orde van vaccinatie.
Het is verboden om een dier alleen achter te laten op een kampeerplaats, in een auto of in een gehuurde stacaravan. Honden die door de wetgever als gevaarlijk worden beschouwd (categorie 1 en 2) worden niet toegelaten op de camping. 
Hoe kan ik een verblijf op de Camping Alaska in Marbehan reserveren?


Via internet: Ga naar het kopje "Reserveren" op onze website en kies de data van uw verblijf, uw accommodatie of kampeerplaats, vul het formulier in en valideer uw reservering met uw creditcard. De betaling van de reservering gebeurt onmiddellijk. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail. Houd er rekening mee dat een reservering alleen geldig is na bevestiging en ontvangst van de betaling. Als u verkiest om contact met ons op te nemen per e-mail via info@campingalaska.be, zal de betaling van de reservering door middel van een bankoverschrijving moeten plaatsvinden. Er wordt u een bevestigingsmail gestuurd met ons IBAN om uw betaling uit te voeren. Na ontvangst van uw betaling wordt uw reservering per e-mail bevestigd.
Telefonisch: wij staan tot uw beschikking voor alle informatie op +32/495 54 32 31. Reserveringen worden echter alleen gedaan via onze online reservering of via e-mail.
Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het seizoen en de gekozen accommodatie, een minimum aantal nachten nodig kan zijn.
Welke betaalmiddelen worden op de camping geaccepteerd?


Creditcards (vanaf 1 €) en contant geld worden geaccepteerd. Opgelet, de betaling van de waarborg gebeurt enkel in contanten (huurwaarborg of slagboomkaart). De dichtstbijzijnde geldautomaat bevindt zich op 15 km afstand!!!
Om hoe laat staat mijn huur- en/of kampeerplaats klaar?


Zowel voor de huuraccommodaties als voor de kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers zijn de aankomsttijden vanaf 14.30 uur tot 20.00 uur.
U heeft de mogelijkheid om vanaf 09.30 uur in één van onze huuraccommodaties aan te komen ( tegen betaling), afhankelijk van de beschikbaarheid en alleen op aanvraag.
Om hoe laat moet mijn kampeerplaats en/of huuraccommodatie worden vrijgemaakt?


Al onze huuraccommodaties moeten tussen 9.30 en maximaal 11.00 uur worden verlaten.. U heeft de mogelijkheid om tot 18.00 uur te verblijven ( tegen betaling), afhankelijk van de beschikbaarheid en alleen op aanvraag. Neem de dag voor uw vertrek contact op met de receptie om ons te informeren over het tijdstip waarop u de accommodatie zult verlaten. De kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers moeten vóór 12.00 uur 's middags vrijgemaakt zijn.
Hoe en wanneer wordt de borg voor de huuraccommodatie terugbetaald?


De borg wordt op de dag van vertrek contant terugbetaald, maar pas nadat u de sleutels van de accommodatie en de toegangskaart voor de slagboom heeft overhandigd. De accommodatie wordt ook gecontroleerd ( inventarisatie).
Zijn BBQ's en vuren toegestaan?


BBQ's en vuren zijn toegestaan binnen de camping, maar alleen in een vat (verboden op de grond).
Welke uitrusting zit er in mijn accommodatie?


Onze stacaravans zijn uitgerust met 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden en 4 dekbedden voor 1 persoon 120*200) die geschikt zijn voor 4 of 5 personen, een badkamer met douche, aparte WC. Een kleine keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, gas, borden, vorken, potten en pannen... Kleine woonkamer. Buiten vindt u een picknicktafel, een BBQ en buiten stoelen. Let op: lakens en kussens zijn niet verstrekt.
Onze hangtent heeft een King-size bed 180*200 cm en een 220*240 dekbed (lakens niet verstrekt en verplicht), een kleine koelkast met minivriezer, stopcontacten (6A-220v) en binnenverlichting, borden voor 2 personen, 2 terrasfauteuils en salontafel, een houten picknicktafel en een BBQ op de grond.
De hangende tent heeft geen eigen sanitair of kitchenette.
Moet ik mijn eigen lakens meenemen?


Lakens zijn niet inbegrepen en worden niet verstrekt in de huuraccommodaties maar zijn verplicht om hygiënische redenen.
Is er een parkeerplaats voor mijn auto?


Elke huuraccommodatie heeft de nodige ruimte om een auto te parkeren (inbegrepen in de prijs).
Is de eindschoonmaak bij mijn boekingprijs van een huuraccommodatie inbegrepen?


De eindschoonmaak is niet inbegrepen in de prijs van het verblijf. Dit kan door u gedaan worden. Zoniet wordt een extra kost van 30€ voor de tent in de bomen en 70€ voor de stacaravans in rekening gebracht (met uitzondering van de keukenruimte en de vaatwerk). Mocht u willen dat wij de schoonmaak aan het eind van uw verblijf voor u uitvoeren, dan kunt u deze bij uw aankomst bij de receptie van de camping reserveren.