Prijzen, beschikbaarheid en reserveringen

Bekijk de beschikbaarheid en boek één van onze accommodaties of reserveer een kampeerplaats voor je tent, caravan of camper.

Verhuur van een tent in de bomen.

 Buitengewone

 accommodatie.

De prijs is inclusief: belastingen en heffingen (toeristenbelasting, elektriciteit, verwarming, 1 parkeerplaats ...). Gratis wifi bij de receptie.

De prijs is exclusief: eindschoonmaak, douche 1€/6 minuten. Beddengoed  is niet verstrekt maar wel  verplicht.

Een borg van 100 € enkel met contant geld te betalen dient bij aankomst betaald worden.

Vanaf :

€ 43

Verhuur van stacaravan met alle comfort

Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen (toeristenbelasting, elektriciteit, verwarming, parkeerplaats voor 1 auto, etc.) Houd er rekening mee dat beddengoed niet verstrekt wordt maar wel verplicht is. De eindschoonmaak is niet bij de prijs inbegrepen. Een borg van 100 € enkel met contant geld te betalen dient bij aankomst betaald worden.

Vanaf :

€ 53

Aanbetaling

voor een kampeerplaats met een caravan

Aanbetaling voor de reservering van een kampeerplaats met een caravan. Het saldo van het verblijf dient bij aankomst te worden betaald volgens het geldende tarief (aantal volwassenen, kinderen, auto's, elektriciteit...)

Vanaf :

€ 15

Aanbetaling

voor kampeerplaats met een tent

Aanbetaling voor de reservering van een kampeerplaats met een tent. Het saldo van het verblijf dient bij aankomst te worden betaald volgens het geldende tarief (aantal volwassenen, kinderen, auto's, elektriciteit...)

Vanaf :

€ 15

Aanbetaling

voor een kampeerplaats met een camper

Aanbetaling voor de reservering van een kampeerplaats met een camper. Het saldo van het verblijf dient bij aankomst te worden betaald volgens het geldende tarief (aantal volwassenen, kinderen, auto's, elektriciteit...)

Vanaf :

€ 15

Contacteer ons

  • Trip Advisor social Icône

Camping Alaska: tussen Ardennen en Gaume

Marbehan | Ardennen | Wallonië | Belgie

Nuttige informatie

Het hoofdkantoor :

Srl Camping en Gîtes

rue du Monty n ° 5

B-6820 Florenville

BTW: BE 0860305074