top of page

Te voet, op de fiets, per kajak of te paard, met het gezin of met vrienden, vindt u op de camping Alaska veel informatie terug over wandelingmogelijkheden om de vallei van de Semois, de natuur van de Gaume en de Ardennen te ontdekken.

randonnee chiny-camping alska-balade en

Te voet

120 wandelingen in het bos van Anlier.

Aarzel niet om meer informatie aan te vragen bij

de receptie van de camping

download de kaart hier

Met de fiets

Stap op de fiets en ontdek in uw eigen tempo de natuur en de dorpen van de Semois en de Rulles-vallei

en nog veel meer ....

Fiets- of mountainbikeverhuur mogelijk bij de VVV kantoor van Marbehan en Habay

campingalaksa-randonnes a pied-activites
kayaks-semois-descentes en kayaks-chiny-

Per kajak

Om één van de mooiste kajaktochten van de Semois te ontdekken, wacht het kajakteam "Le Batifol" je op bij de Pont Saint Nicolas aan de ingang van Camping Le Canada in Chiny.

Verschillende routes nemen je mee om de verborgen meanders van de Semois te ontdekken van Chiny tot Lacuisine of van Chiny tot Chassepierre. Gedurende 2,3,4 of meer dagen - alleen, met het gezin of met een groep, op ontdekkingstocht varen door ongerepte natuur is puur avontuur. De afvaart kruist bijna uitsluitend plaats in beschermde natuurgebieden door.

Aarzel niet om contact op te nemen of om de site te bezoeken:

www.chiny-kayak.be

Te paard

Met z'n tweeën of met het gezin, in onze uitgestrekte bossen of over onze groene vlaktes, in een paardenkoets of op de rug van een ezel, ontdek een andere manier om de Ardennen en de Gaume te bezoeken.

Voor meer informatie

campingalaska-balade a cheval-promenade
logo camping alaska-activites exterieure

De visvangst

Camping Alaska ligt langs de Mellier, een kleine rivier die bij Neufchâteau ontspringt en in Rulles uitmondt tussen de dorpen van MARBEHAN, Rulles en Harinsart. Alle informatie over het vissen op de rivier is te vinden in bij het SI van Marbehan. Veel vissers van camping Alaska gaan ook naar de nabijgelegen rivieren zoals de Semois, of naar de vijvers die niet ver van de camping liggen..

Neem voor meer informatie contact op met de VVV kantoor van Marbehan

bottom of page