top of page

Camping Alaska is een kleine familiecamping gelegen in de Ardennen

Verhuur- en buitengewone accommodaties

Kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. 

Gelegen in Marbehan, is Camping Alaska  een kleine en vlakke camping omringt door bomen voor het hele gezin. Alle campingplaatsen voor tenten, caravans en campers bevinden zich langs het riviertje van "De Mellier". De camping ligt tussen het natuurpark van de Haute Sûre en de prachtige bossen van de Ardennen en op enkele kilometers van de vallei van de Semois en de abdij van Orval.  Een ideale locatie voor natuurliefhebbers, vissers, wandelaars of fietsers. De camping ligt  dicht bij de sportfaciliteiten van het dorp (skatepark, voetbal- en tennisbanen, speeltuin...). Een oase van rust voor een tussenstop naar het Zuiden, voor een uitgebreid verblijf of voor uw wandel- of fietsexcursies. Op camping Alaska heeft u de keuze om een van onze volledig ingerichte stacaravans (mobilhomes) te huren of in een buitenwone accommodatie te verblijven of  zelf met uw tent, caravan of camper te komen kamperen. Kies  zelf de vakantie die het beste bij u past.

camping-alaska-ardennes-gaume-location-mobilhomes.jpg

Verhuur van stacaravans (mobil-home) met alle comfort

Kom met z'n tweeën, met familie of met vrienden en geniet van de charme van een vakantie in de buitenlucht, van de natuur en van het comfort van een echt klein functioneel huis. Breng een zorgeloze vakantie door. Een uitstekend compromis voor kampeerders zonder uitgerusting.

Camping Alasak-tente dans les arbres-hebergements insolites-nuits insolites-ardennes-belgi

Verhuur van buitengewone 

accommodatie

Ontwaak u met z'n tweeën in het "Eekhoornnest" of in onze houthakkers tent en laat u door deze buitengewone accommodaties verleiden. Op een hoogte van 3 meter boven de grond brengt onze tent, die in de bomen hangt, u voor één of meerdere nachten iets dichter bij de sterren.

camping Alaska-hébergement insolite-tente dans les arbres-locations-Ardennes.jpeg
Séjour en tente, caravane et motorhome en pleine nature au camping Alaska de Marbehan en Ardennes

Kampeerplaatsen voor tenten, caravans en

campers

Kom met uw eigen tent, caravan of camper op Camping "Alaska" verblijven.
Al onze toerplaatsen op de camping zijn langs het riviertje van "De Mellier" gelegen en sommige hebben een elektrische aansluiting. U kunt van zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen profiteren, midden in de natuur. De camping is met moderne sanitaire voorzieningen uitgerust.

Jaar- en Seizoensplaatsen

U heeft een stacaravan of caravan en u bent op zoek naar een vaste stek om deze zo vaak mogelijk te gebruiken. Camping Alaska biedt u seizoenplaatsen aan die op water, elektriciteit en riolering aangesloten kunnen worden
Geniet van uw caravan, stacaravan, zoals een tweede verblijf!

camping alaska-emplacement-caravane-mobilhomes-seconde residence-ardennes.jpg

Tussen de Ardennen en de Gaume

Fietsen, wandelen, vissen, kanoën, culturele en recreatieve bezoeken ...

Een camping met een bevoorrechte ligging!

Dichtbij de vallei van de Semois,  van de abdij van ORVAL en het prachtige bos van Anlier

Réception du camping Alaska de Marbehan en Ardennes

De camping

en zijn

infrastructuren

camping-alaska-location-hebergement inso

Onze huur-accommodaties

camping-alaska-belgique-chiny-la semois-

Te doen

in de Gaume en in de streek

Onze partners

camping-alaska-chiny-activites-gaume-kay

Kajak Le Batifol in Chiny

Om één van de mooiste kajaktochten van de Semois te ontdekken, wacht het kajakteam "Le Batifol" je op bij de Pont Saint Nicolas aan de ingang van Camping Le Canada in Chiny. Verschillende routes nemen je mee om de verborgen meanders van de Semois te ontdekken.

Kom naar Chiny “Pont Saint Nicolas” net aan de ingang van de Camping “Le Canada” om een paar uur of langer in een kajak door te brengen en de vallei van de Semois te ontdekken.

Voor of na je afvaart, verwelkomt “La Cabane à frites” je op zijn terras langs de rivier. Softdrinks, bieren, ijs en  snacks…

camping-lecanada-belgique-gaume-emplacem

Camping Le Canada in Chiny

Gelegen in Chiny aan de rivier de Semois, in het hart van de natuur, is Camping "Le Canada" een kleine camping voor het hele gezin. De camping "Le Canada", ligt tussen de Ardennen en de Gaume, in de vallei van de Semois, en is het ideale vertrekpunt voor uw wandelingen, fietstochten of zelfs kanotochten. Ideaal gelegen aan de oever van de Semois, in een bevoorrechte omgeving, kunt u alleen, met het gezin of met vrienden, de ongerepte natuur komen ontdekken of uw batterijen opladen.

Réception du camping Alaska de Marbehan en Ardennes.

" La Grange"

Alaska

La Grange Alaska ligt direct bij de ingang van Camping Alaska en is de perfecte plek om iets op het terras te komen drinken, van een lokaal biertje te genieten of om een spelletje pool, kicker, darts of kaarten te gaan spelen. La Grange is ideaal gelegen in de buurt van de kleine speeltuin en van de jeu de boulesbaan van de camping. In de zomer is het de ontmoetingsplaats voor vermaak voor zowel kinderen als volwassenen.

Een vraag ?
Het antwoord kan hier zijn!
Vragen/antwoorden

Wat onze klanten over ons zeggen

julie

Leuk · Het beddengoed was meer dan uitstekend! Het echt toppersoneel bovenaan! Ze verbeteren altijd en staan open voor advies! We zullen niet aarzelen om terug te keren!

Aude, uitzonderlijk

Leuk · Zeer gastvrij personeel. We hebben een fijne tijd gehad. De tent is gloednieuw en goed ontworpen met koelkast en stopcontacten. Overweeg om een extra dekbed te nemen als het weer wat koud en vochtig is.

Sophie Charlotte

Ideaal om even weg te zijn van de tumulten van de stad.

bottom of page